Després dels bons resultats obtinguts per la Patum d'enguany, Televisió del Berguedà i Ràdio Puig-reig tornaran a compartir emissió per la Patum que s'ha de celebrar dissabte, 3 de setembre, amb motiu dels actes de la coronació de la Mare de Déu de Queralt.

Ràdio Puig-reig i l'associació Amics i amigues de la Televisió de Berga col·laboren per fer possible aquesta emissió.

La col·laboració entre les dues entitats fa possible que l'emissió de la Patum de lluïment i la Patum del vespre es pugui seguir per Televisió del Berguedà i per Ràdio Puig-reig en directe, amb la intervenció de diversos professionals, historiadors i patumaires.

D'altra banda, la Patum de lluïment de dissabte també es podrà veure per la Xarxa de comunicació local de Catalunya, on unes 25 emissores de televisió l'oferiran en directe amb la realització de Televisió del Berguedà.

El programa el conduirà el periodista Martí Molina des de l'ajuntament, amb l'ajuda de la historiadora Maria Dolors Santandreu. Els acompanyaran Manel Medina i Eric Calderer, que seran a la plaça i faran intervencions des de qualsevol punt, fins i tot des de l'interior de la quita grossa.