Segons ha informat FormulaTV, una vegada complerta la majoria d'edat, Felip Joan Froilà de Tots els Sants de Marichalar i Borbó ha decidit concedir la seva primera entrevista a televisió. El programa triat ha estat "Espejo público", que amb Susanna Griso al capdavant ha aconseguit l'exclusiva. El fill de Jaime de Marichalar i la infanta Elena s'enfronta a la seva primera entrevista amb un tema molt polèmic: els toros.

Així ho va avançar el programa, que ha revelat que l'anhelada entrevista serà emesa sencera avui, dimarts. L'art de la tauromàquia no serà l'únic tema de què parlarà, ja que Pipe també oferirà les seves respostes respecte de temes més familiars i de la relació que manté amb els seus avis.

El jove Froilà mostra el seu enuig pels continus comentaris desafortunats que es van publicar a les xarxes socials en contra del torero Víctor Barrio i la seva fatídica mort: "em fa pena perquè, abans de res, es tracta del respecte a un ésser humà i el respecte a una cultura espanyola que ha estat sempre vigent".