Netflix estrenarà mundialment el film espanyol "7 años" l'octubre

10.09.2016 | 07:37
Una imatge del ´teaser´ de la sèrie "7 años"

La cadena de televisió per Internet Netflix estrenarà el pròxim 28 d'octubre a escala mundial la pel·lícula rodada i produïda a l'estat espa-nyol 7 años. El film, de 90 minuts, narra la història de quatre amics i fundadors d'una empresa, que en una nit es veuen forçats a trobar una solució que pugui salvar la seva companyia i a ells mateixos. Tots ells es veuran obligats a enfrontar-se a la complicada decisió de qui haurà de sacrificar la seva llibertat per salvar la resta de la ruïna personal i financera.
El repartiment està format per Paco León (director de Kiki, el amor se hace, un dels grans èxits del cinema espanyol d'aquest any), Juan Pablo Raba, Alex Brendemühl, Juana Acosta i Manuel Morón, mentre que la direcció va a càrrec del Premi Goya al millor director novell per Smoking Room, Roger Gual. La pel·lícula es podrà veure a 190 països i s'estrenarà de manera simultània mundialment.
Netflix fa un any que opera a Espanya i 7 años ha estat la primera sèrie espanyola que ha produït. No obstant això, la ficció Las chicas del cable es troba en fase de repartiment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema