Els Canal Taronja Central i Anoia engeguen dilluns que ve, 12 de setembre, la nova temporada.

Canal Taronja Central aposta aquest nou curs per una programació amb protagonisme de les tertúlies amb espais com Barra lliure, que tractarà amb més de 50 convidats de les notícies més properes, Gabinet de crisi, sobre l'actualitat nacional i internacional, i Cap i casal, on alcaldes del Bages comentaran què preocupa la ciutadania.

Quant a les entrevistes, L'altra cara recollirà l'opinió de personatges rellevants de casa nostra i Obert 24 hores descobrirà com viuen els protagonistes del món comercial, cultural i esportiu.

L'actualitat es recollirà a Infotaronja i aquesta nova temporada s'estrena l'informatiu intercomarcal Al dia Catalunya Central, amb notícies del Bages, el Berguedà, el Solsonès, Osona i el Moianès de la jornada.

La programació es podrà se-guir a les web canal-taronja-central. xiptv.cat i canaltaronja.tv/bages i per streaming en directe, a Facebook a la pàgina de Canal Taronja i al Twitter @canaltaronja.

Canal Taronja Anoia

Per la seva banda, sota l'eslògan "La tele que ens uneix", la graella de Canal Taronja Anoia tindrà com a puntals la informació de la comarca i la seva capital, el debat i l'entreteniment.

Enguany s'hi incorporen nous espais fets des de fora del plató i continguts dirigits específicament als joves. L'informatiu Info Taronja recollirà les notícies del dia i Targeta Taronja, els resultats i l'anàlisi de les competicions de la comarca. L'espai La Plaça farà entrevistes en profunditat, s'estrena El termòmetre, amb debats d'actualitat d'àmbit local, i a l'espai econòmic Anem per feina hi haurà debats empresarials. Joves Talents inclourà entrevistes als joves que destaquen en algun àmbit.

El gust de l'Anoia, de productes gastronòmics de la comarca, i La meva Anoia, on personatges coneguts ensenyaran els seus paisatges i indrets favorits, passejaran els telespectador per l'Anoia. També s'emetrà el programa de reportatges de Piera titulat Batecs de Piera, que produeix Piera TV.

D'altra banda, Canal Taronja Anoia seguirà apostant per fer reportatges dels actes culturals i lúdics més importants de la comarca a En Imatges i també manté l'emissió de la missa de Montserrat, en directe, els diumenge a les 11 del matí.

Tots els programes es podran veure a la carta a la pàgina web canaltaronja.tv/anoia, i també és present a Twitter i Facebook.