TV3 i Catalunya Ràdio seguiran en directe els actes de la Diada Nacional de Catalunya i oferiran programes especials per informar sobre la manifestació convocada en cinc localitats catalanes. Abans, també retransmetran el lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament al científic Manel Esteller.

Des de les set del matí i fins a les dotze del migdia, emissió conjunta de TV3 i el 3/24 que seguirà la celebració de la Diada arreu del territori i, en especial, les ofrenes al monument a Rafel Casanova de Barcelona.

Des de la una del migdia i fins a un quart de tres, TV3 i el 3/24 emetran Especial informatiu: El matí de la Diada, conduït per Agnès Marquès i dirigit per Xavi Castillo, des de l'Arc de Triomf de Barcelona, a tocar del monument a Casanova. Aquest especial, que seguirà les principals celebracions de caràcter polític, social i cultural de la Diada, tindrà una taula de convidats formada pels directors dels diaris. Durant el programa hi ha previst de connectar en directe amb el monument a Rafel Casanova, l'acte organitzat per Ciutadans a Pineda de Mar, l'acte que hi haurà a Sant Boi de Llobregat per commemorar el primer Onze de Setembre autoritzat després de la dictadura, organitzat per Podem, i amb els punts on, a la tarda, hi haurà les concentracions convocades per l'ANC i Òmnium. A continuació, el TN migdia cap de setmana, amb Ramon Pellicer al plató i Agnès Marquès des de l'Arc del Triomf de Barcelona.

Un cop acabat el TN i fins a les 21.00, TV3 i el 3/24 emetran Especial informatiu 11-S, que cobrirà les manifestacions convocades a Berga, Barcelona, Salt, Tarragona i Lleida. Toni Cruanyes i Ariadna Oltra, amb la col·laboració de Lluís Marquina, presentaran aquest especial. A Catalunya Ràdio, a partir de les 16.00, en emissió conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, retransmissió de les concentracions organitzades per Òmnium i l'ANC. Mònica Terribas conduirà aquest programa especial, per explicar en directe tot el que passi a Barcelona i també a les ciutats de Berga, Salt, Tarragona i Lleida. Roger de Gràcia serà a la fila zero de l'acte i l'equip de l'APM? posarà la nota d'humor a les tres hores de transmissió.