Màxim Huerta tornarà avui a les pantalles de televisió amb RTVE i el programa Destinos de película, en el qual el presentador recorrerà Roma en Vespa com Gregory Peck i Audrey Hepburn i solcarà el Tàmesi amb llanxa a l'estil de James Bond.

La 1 de TVE emetrà aquest nou programa en el qual, sota el guiatge del periodista i escriptor Màxim Huerta, l'espectador passejarà pels escenaris més cinematogràfics de Nova York, París, Roma, Londres, Berlín, el Marroc, Venècia i Praga.

El programa, produït per Globomedia (Grup Mediapro) per a RTVE, oferirà una mirada diferent sobre aquestes vuit ciutats, amb el propòsit d'animar l'espectador perquè descobreixi el costat més dolç de la vida.

Així, Huerta es convertirà en un autèntic "llop" de les finances caminant per Wall Street, lluitarà a vida o mort com un gladiador al Coliseu, navegarà en góndola pel Gran Canal com Roger Moore a Moonraker, pujarà als terrats de Tànger per sentir-se com Matt Damon a El ultimátum de Bourne o passejarà pels carrers més romàntics del Notting Hill de Londres.

De 50 minuts de durada, cada entrega serà un "homenatge", segons informa RTVE, a una ciutat de pel·lícula, però no només això, el programa també serà una guia sobre mitjans de transport, monuments i museus de parada obligatòria, així com de restaurants amb encant, zones de compres, allotjaments i curiositats del país.

Màxim Huerta tindrà la veu en off de Mónica Chaparro com a companya de viatge, una reconeguda guionista i dobladora espanyola. Sense aparèixer en pantalla, Chaparro farà tant de còmplice com de guia, aportarà dades i anècdotes històriques, secrets de rodatge i fins i tot trucs i consells imprescindibles per al turista.

A més, el presentador també tindrà trobades amb altres espanyols que han traslladat la seva residència a una d'aquestes destinacions de pel·lícula, així com amb habitants autòctons.

Entre aquests guies, hi haurà cares conegudes, com Lorena Bernal, guanyadora del certamen Miss Espanya el 1999; Agustín Galiana, actor que triomfa en una sèrie de la televisió francesa; o Rocío Muñoz, actriu i model molt popular a Itàlia.