El concert de celebració del quinzè aniversari d'Operación Triunfo finalment reunirà tots els artistes que van participar en aquella mítica primera edició, després de sumar-se a la llista l'últim, Juan Camus.

"Sí, serem 16. Pels meus companys. Pels fans. Per Tinet Rubira i per la música", va publicar ell mateix al seu perfil oficial a Twitter, un anunci que l'ha convertit en "tema del moment" en aquesta xarxa social i que inclou entre els agraïments el que va ser director de la productora Gestmusic, Tinet Rubira.

Camus era l'únic exconcursant que s'havia mantingut reticent al retrobament, que ja havia aconseguit la confirmació de les principals estrelles del programa: David Bisbal, David Bustamante, Chenoa i Rosa.

Els 16 participants del programa posen en una primera imatge pujada a Twitter per Rubira. El seu retrobament es consumarà amb un concert que tindrà lloc el 31 d'octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona i amb tres documentals que emetrà RTVE.

Camus és recordat, entre altres aspectes, per haver estat el cocreador del tema Mi música es tu voz, èxit original d'aquella fornada de nous artistes.