TV3 recupera, a partir d'aquesta mateixa jornada de la Lliga, els resums dels partits de la Primera i la Segona Divisió durant les properes tres temporades. TV3, el canal Esport3 i el 3/24 acostaran a l'espectador els millors moments de cada partit en els diferents espais informatius i en els programes específics d'esports com "Esport club" o "El Club de la Mitjanit", entre d'altres. Durant aquestes darreres jornades la cadena catalana no disposava dels drets per donar les imatges un cop acabats els partits i havia de fer les informacions a partir de fotografies. Es donava també la circumstància que quan connectava amb els camps de futbol on jugaven els equips catalans havia de fer les cròniques des de fora dels estadis i es limitaven a donar el minut i el resultat.

Ara, es podran donar les imatges d'aquests resums juntament amb els partits de les diverses eliminatòries de la Copa del Rei.

També es farà un ampli seguiment dels e-quips catalans de la Segona Divisió, amb el Girona, el Nàstic i el Reus, que lluitaran per aconseguir l'ascens a la Primera Divisió. En el cas dels gironins també fins ara només es podien veure fotos del partit. A més, TV3 també disposarà de les millors imatges de totes les eliminatòries de les tres properes edicions de la Copa del Rei.