La productora Weinstein Company està preparant una minisèrie televisiva sobre la vida d'Elvis Presley, segons informa el mitjà especialitzat "Deadline".

Aquest "biopic" per a la petita pantalla sobre "el Rei del rock" constarà d'entre vuit i deu capítols i, com a al·licient, serà la primera producció que es pugui rodar a Graceland, la llegendària mansió de Presley.

El xou televisiu s'inspirarà en el llibre "Elvis", de l'escriptor Dave Marsh.

Segons la informació de "Deadline", l'objectiu de Weinstein Company és fer un retrat acurat de la trajectòria i la vida de Presley similar a l'empleat en altres pel·lícules de la companyia, com "The Imitation Game" (2014) o "The King 's Speech" (2010).

"Fins a dia d'avui, Elvis és un dels pocs noms que estan a l'altura de la paraula 'icona'", afirma Harvey Weinstein, responsable de Weinstein Company al costat del seu germà Bob, amb qui, entre altres mèrits, destaquen per haver descobert al cineasta Quentin Tarantino.

"Elvis és un dels artistes més reconeguts de tots els temps i la seva influència sobrepassa la música que va crear. La fascinació de la gent amb la seva història va més enllà de l'escenari. Aquest 'biopic' retrà homenatge al seu brillant llegat i donarà als espectadors una mirada en profunditat sobre com es va convertir en 'el Rei del rock' ", explica.