Col·legi de Periodistes i UVic-UCC preparen una jornada de networking

23.09.2016 | 00:00

La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han unit esforços per organitzar la primera edició del Media Networking Event.
La jornada se celebrarà el proper 21 d'octubre a la sala Segimon Serrallonga de la UVic-UCC, a partir de 2/4 de 10 del matí i fins a la 1 del migdia, i s'adreça, entre d'altres, a periodistes amb idees que necessiten finançament, empresaris del sector que busquen nous perfils laborals o professionals que en volen conèixer d'altres per fer xarxa i créixer. Tots ells podran trobar respostes en aquesta jornada a través d'una dinàmica interactiva, en què els assistents podran presentar-se, fer contactes i descobrir noves vies de col·laboració.
Per participar-hi és imprescindible fer la inscripció prèvia abans del dia 13 d'octubre, a través de la pàgina web del col.legi, www.periodistes.org.
És previst que obri la jornada el degà de la facultat d'Empresa i Comunicació, Xavier Ferràs. A continuació, exposaran la seva experiència personal els fundadors i responsables de l'empresa de comunicació E2S, els cardonins Núria Sala i Dani Sala, i després començarà la dinàmica.
Entre els objectius que es marquen els organitzadors d'aquesta innovadora proposta destaca l'ampliació de la xarxa de contactes, la identificació de noves oportunitats de desenvolupament i negoci, i la creació de sinergies amb empreses i emprenedors.
Aquest esdeveniment és fruit de la voluntat del col·legi i de la universitat de promoure iniciatives conjuntes que beneficiïn tant els col·legiats com els estudiants de comunicació, i s'emmarca en el conveni de col·laboració que van subscriure el desembre del 2015.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema