El Consell d'Administració de RTVE va aprovar ahir la producció de la tercera temporada de la sèrie El Ministerio del Tiempo, una nova entrega que disposarà de 13 episodis. La direcció de la corporació pública també va signar un contracte amb Gestmusic Endemol per produir una gala pels 60 anys de Televisió Espanyola.

Produïda per RTVE en col·laboració amb Onza Entertainment i creada per Javier i Pablo Olivares, la nova temporada suposarà, segons va informar ahir RTVE, un "salt en la qualitat de les dues anteriors" i disposarà de millores en la producció i postproducció, així com amb més exteriors i efectes especials, infografia i 3D. La renovació de la sèrie ha suposat una autèntica sorpresa per als seus seguidors, atès que la ficció es va "acomiadar" després de l'emissió de la segona temporada.

Durant el consell d'administració celebrat ahir, com afegeix la nota, també es van signar un paquet d'acords i contractes, com el de Gestmusic Endemol per a la producció en col·laboració d'una gala amb motiu dels 60 anys de Televisió Espanyola. Alhora també es va donar llum verda a un contracte amb la productora 100 Balas per a la producció de vuit capítols d'Espinete no existe, un nou espai setmanal que repassarà la història de la televisió pública al llarg de les seves sis dècades amb imatges d'arxiu, peces originals o entrevistes al plató.

Programes infantils i de cuina

A més, la direcció de l'ens va donar el seu vistiplau a Shine Iberia per a la producció de vuit capítols del programa El árbol de los deseos, un format dirigit al públic infantil en què els nens aconseguiran que es compleixi el somni d'algú molt proper. Per la seva banda, RTVE també produirà al costat de Lavinia Audiovisual 45 nous capítols del programa de cuina Torres en la cocina. En l'apartat de cinema, la cadena ha arribat a un acord amb NBC Universal pel qual adquireix els drets d'emissió de quatre llargmetratges destacats, que no han estat concretats en el comunicat.