Els rumors sobre el final de la sèrie Homeland circulen per les xarxes socials des de fa mesos, i especialment, des del principi de l'any. No obstant això, i per sorpresa de molts, el canal Showtime va anunciar al mes d'agost passat la seva renovació per a dues temporades més, fet que suposava arribar fins a la vuitena. Malgrat tot, els responsables de la ficció no volen allargar més del compte la trama, i per això l'equip de guionistes ja ha expressat la voluntat de tancar les aventures de l'agent especial Carrie Mathison amb la vuitena temporada, i s'evita que la sèrie caigui en una mediocritat innecessària.

Segons publicava aquesta setmana el portal Deadline, el productor executiu i showrunner de Homeland, Alex Gansa, ha confirmat que el més probable és que la vuitena temporada sigui l'última. El responsable va comentar que l'equip de guionistes vol que ho sigui, tot i que la decisió final és en mans de la cadena. Per a Gansa, el treball fet fins ara amb aquesta producció protagonitzada per Claire Danes "ha estat una experiència molt gratificant", però alhora "esgotadora", atès que no han deixat de reinventar-se temporada rere temporada, buscant nous girs, canviant d'escenari i amb l'arribada i la marxa constants d'alguns dels seus personatges protagonistes. Fins ara, Homeland ha rodat una temporada a Sud-àfrica i una més a Alemanya.

Un canvi en el calendari?

La sisena temporada de Homeland té previst arribar a la petita pantalla el pròxim 15 de gener del 2017. No obstant això, la data podria ser finalment una altra per culpa d'un accident sofert per Ruper Friend, actor que interpreta l'analista de la CIA Peter Quinn. Segons informa també el portal Deadline, Friend es va trencar l'os del turmell dret en un descans del rodatge, fet que ha provocat un endarreriment en la producció. No obstant això, Gansa creu que el marge és prou ampli per enllestir-ho tot dins el calendari previst. La sisena entrega de Homeland situarà la seva trama a la ciutat de Nova York i girarà al voltant de les eleccions presidencials dels Estats Units.