Discovery Channel estrena la sèrie sobre la moto "salvatge" "Harley and the Davidsons"

30.09.2016 | 00:00

Discovery Channel dedica tres dies -divendres, dissabte i diu-menge- als orígens d'una de les grans icones nord-americanes, la motocicleta Harley-Davidson, amb una sèrie que en la seva emissió als Estats Units va tenir 4,4 milions d'espectadors. Walter i Arthur Davidson i Bill Harley eren fills d'immigrants sense qualificació que van decidir crear, al pati de casa seva, una motocicleta que els permetés "conduir salvatgement cap a qualsevol lloc".
De seguida, les seves motocicletes van ser capaces de superar totes les condicions de conducció imaginables i van superar el seu principal competidor, Indian. En la seva carrera cap a l'èxit, Walter es va convertir en pilot de curses d'elit, i va competir en curses per tot el país. Amb la Gran Depressió, el 1930, la indústria del motociclisme va passar una severa crisi, però ells van aconseguir no només sobreviure sinó convertir-se en la primera marca de la nació i signar contractes amb l'exèrcit per ser el seu principal proveïdor de vehicles.
La sèrie Harley and the Davidsons, que s'emetrà des d'avui a les 22.00 hores, la protagonitzen Mi-chiel Huisman (Juego de Tronos), com a Walter Davidson; Robert Aramayo, com a Bill Harley, i Bug Hall com a Arthur Davidson.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema