L'equip de "Juego de Tronos" arribarà a Andalusia per rodar al final del mes de novembre

30.09.2016 | 00:00

L'equip de la cadena HBO que rodarà a Andalusia una part de la setena temporada de la sèrie Juego de Tronos arribarà a terres andaluses a final de novembre amb la idea de rodar durant una mica més de dues setmanes en escenaris exteriors i interiors durant aquest període de temps. Segons els responsables del rodatge, s'ha preparat tot perquè l'equip comenci a treballar al final de novembre, complint el pla previst, tant a les Atarazanas de Sevilla, a l'amfiteatre d'Itálica, a Santiponce (Sevilla) i al castell d'Almodóvar del Río (Còrdova).
Tot i que inicialment s'havia previst que el rodatge es realitzés entre l'1 i el 12 de novembre, les mateixes fonts han dit que l'última comunicació oficial al respecte és començar al final d'aquest mes amb la idea que les imatges estiguin a punt per editar abans de Nadal. Sense saber encara l'argument de rodatge a cada un dels escenaris, HBO ha triat aquest any nous escenaris a Espanya, i als andalusos se sumen Càceres, Zumaya (Guipúscoa) i Bermeo (Biscaia).
Els nous capítols de la sèrie inspirada en les novel·les de George R.R. Martin s'estrenaran a l'estiu del 2017, en una temporada que constarà només de set episodis, la més curta de la seva trajectòria fins al moment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema