Canal Taronja prepara diferents formats per viure la Fira Mediterrània amb programes en directe, retransmissions d'espectacles, entrevistes i reportatges.

Divendres dia 7, a les 17.30 h, la periodista Pilar Goñi conduirà un especial amb diferents convidats vinculats a la Fira Mediterrània i connexions en punts de Manresa amb l'equip de Canal Taronja TV. A partir de les 21.30 h, la Xarxa de Televisions Locals serà a la plaça de Sant Domènec, on Sergi Lladó entrevistarà el director del mercat, David Ibáñez, els artistes de Cadàver exquisit i el director d'Enderrock, Lluís Gendrau. Tot se-guit es retransmetrà en directe el concert d'Aspencat al teatre Conservatori.

a les 22.30 h, la Xarxa i Canal Taronja emetran un espai de reportatges de profunditat amb una conversa entre Kepa Junkera i Chango Spasiuk, entrevistes a promotors internacionals i l'emissió de l'espectacle Esvorell.

Finalment, diumenge de 16 a 18 h, el magazín 1món.cat, presentat per Pere Puig, Sergi Lladó i Albert Caballé sota la direcció de Laura Balcells, s'ubicarà a Crist Rei i donarà pas a les actuacions dels bascos Tio Terone, Taiat Dansa, l'àliga de Cervera i la visita de Guillem Albà i Clara Peya, entre d'altres.