La nova sèrie de HBO, la proposta de ciència-ficció Westworld, cridada a prendre el testimoni de Juego de Tronos, va debutar aquest diumenge a la nit als Estats Units amb una audiència de 3,3 milions d'espectadors. Segons publicava ahir l'edició digital de Variety, es tracta de la millor estrena de la cadena de pagament des del debut de True Detective el 2014, que va reunir la mateixa audiència en les seves múltiples plataformes. Així mateix, va duplicar l'audiència de la seva última gran proposta dramàtica, Vinyl, que va ser cancel·lada el mes de juny després d'una temporada decebedora.

HBO confia que Westworld es consolidi com el gran relleu per a la seva sèrie estrella, Juego de Tronos, que reuneix prop de 9 milions d'espectadors en cada episodi en la seva hora d'emissió habitual i que arribarà al final el 2018. El gegant nord-americà de continguts audiovisuals, segons va apuntar Variety, assegura que la sisena temporada de Juego de Tronos va ser seguida per una mitjana de 23,3 milions d'espectadors en totes les seves plataformes, tenint en compte els visionats en streaming i els serveis HBO Go i HBO Now, que atorguen més flexibilitat en el visionat.

Creada per Jonathan Nolan (germà de Christopher Nolan), Lisa Joy i amb J.J. Abrams com a productor executiu, Westworld explica com uns enginyers han creat un parc d'atraccions amb l'aspecte del Far West on cada anhel humà, sigui noble o depravat, pot ser saciat.

Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, el brasiler Rodrigo Santoro i Luke Hemsworth són alguns dels actors que integren l'elenc protagonista de Westworld.