El canal de TV3 estrena avui el documental Marcats per Tamudo. Més enllà de repassar les gestes esportives d'un dels jugadors més importants de la història del RCD Espanyol, el film descobreix el vessant més emotiu i humà de Raúl Tamudo i ret un homenatge a tota una generació de jugadors de l'equip blanc-i-blau.

Raúl Tamudo Montero, nascut a Santa Coloma el 19 d'octubre del 1977, és el màxim golejador català de la història de la lliga espanyola, però per damunt de tot és el jugador més important de la història recent del RCD Espanyol.

El documental, que es podrà veure avui a TV3 a les 19.50h, es va presentar dimarts a l'Auditori del RCDE Stadium. A la presentació i posterior projecció del film hi va assistir el jugador acompanyat per la seva família i els seus amics més propers. La benvinguda va anar a càrrec de Ramon Robert, conseller delegat del RCD Espanyol. "Estem contents de poder presentar aquest documental d'un perico que tots estimem. Serà un gran documental per l'esforç, pels recursos i els professionals que hi ha dedicat TV3. Coneixereu una part nova del Raúl. Jo tinc el plaer de treballar amb ell, i és envejable l'amor que té per l'Espanyol. Ho continua fent i té una gran il·lusió", va exposar Robert.

Per l'altra banda, Christian Garcia, director d'Esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, va agrair a la família de Tamudo haver-los acollit a casa seva. "També aprofito per donar gràcies a la família i al Paco (Flores), que va apostar per ell en un moment que no era fàcil i avui Tamudo és el màxim golejador del futbol català, amb tot el que representa per a l'entitat i el nostre futbol", va afegir el director d'Esports.

La periodista de TV3 i codirectora del documental Imma Casares va valorar la predisposició de Tamudo a l'hora de dur a terme la pel·lícula. "Per a mi ha estat molt enriquidor, perquè coneixia totes les seves gestes esportives i ara en conec la part més humana", va explicar.

Després de la projecció del documental, Raúl Tamudo també va voler dedicar unes paraules als assistents a l'acte i va agrair a TV3 l'homenatge a la seva figura. "M'he emocionat una mica en veure la família i els amics. És divertit i emocionant i no em cansaré de veure'l".