Posar-se davant d'un toro o conduir una moto a 300 quilòmetres per hora no els ha provocat tanta tensió com cuinar contra rellotge i sotmetre's al dictamen del jurat. És el que ha aconseguit Masterchef Celebrity en posar deu famosos davant dels fogons.

Cayetana Guillén Cuervo, Fonsi Nieto, Loles León, Fernando Tejero, Estefania Luyk, Manuel Díaz "El Cordobés", Virginia Troconis, Miguel Ángel Muñoz, María del Monte i Niña Pastori van reconèixer a la presentació del nou programa que emetrà La 1, en una data encara no anunciada, que han passat moments molt durs en el concurs culinari.

Durant sis setmanes s'han hagut d'enfrontar a trossejar un conill o cuinar un llamàntol viu, a elaborar els complicats filet Wellington i Croquembouche, a lluitar contra el rellotge i a intentar convèncer amb els seus plats un jurat compost pels cuiners Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz, "els tres genets de l'apocalipsi" segons els concursants.

A la difícil tasca hi ha quedat molta suor, una mica de sang i algun trosset de dit, rialles, moltes llàgrimes, atacs de nervis, i alguns plats de deu, segons la valoració dels jutges.

"Tots estan acostumats als focus, però l'estrès, el nivell d'exigència i la competitivitat per guanyar cada prova fan que s'oblidin que estan davant la càmera. L'espectador els veurà diferents de com els coneix", va assegurar Macarena Rei, productora executiva i directora general de Shine Iberia. Loles León va qualificar l'experiència d'"escorxadora". "Jo hi anava de sobrada i he après moltíssima humilitat", va explicar.