Torna la Festa dels Súpers a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona avui i demà. Aquesta edició, que porta per títol 6Q, coincideix amb el 25è aniversari del Super3 i tindrà un munt de sorpreses.

La Festa dels Súpers arriba a la 20a edició, consolidada com l'esdeveniment infantil més gran de tot Europa. Aquest cap de setmana, l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc s'omplirà de súpers que podran participar en les més de 150 activitats que hi haurà repartides pel recinte de la Festa i gaudir de 50 espectacles, entre els quals hi ha l'actuació de la família del Super3, que es podrà veure en tres ocasions diferents. A més, podran conèixer els presentadors de tots els programes del canal Super3, participar en el Concurs carnet o obtenir una edició especial i limitada del carnet de súper dedicada al 25è aniversari del Super3.

Entre avui i demà l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc s'omplirà de propostes esportives, lúdiques, culturals i solidàries. Com sempre, la Festa és oberta i gratuïta per a tothom i ha estat coorganitzada per l'Ajuntament de Barcelona, que dins de la campanya L'habitatge, un dret com una casa, proposa l'activitat Omplim de color la nostra superciutat!

La Festa també es podrà seguir en directe pel canal Super3, amb connexions amb el plató del programa Info K, instal·lat a l'Anella Olímpica, protagonitzades per totes les cares del canal. A més, avui al matí el canal Super3 connectarà amb l'escenari de la Festa entre les 10.40 i les 12.15; i el diumenge, a partir de les 12.00, per oferir l'espectacle central Tots junts, protagonitzat per la família del Super3, que també s'emetrà per TV3. Com és habitual, Catalunya Ràdio també hi serà present amb el seu estand, amb connexions amb el programa El suplement.

La trama de la festa

La història comença quan l'Àlex, la mare de la família del Super3, vol dissenyar el robot de cuina perfecte i per això demana ajuda als súpers. Durant l'estiu, molts nens i nenes han construït un robot de cuina amb elements reciclats, s'hi han fet una fotografia i l'han enviat a super3.cat per donar idees a l'Àlex en el seu repte com a inventora que construeix el 6Q, el protagonista d'aquesta festa.