OT: El reencuentro tindrà una segona entrega avui a les 22.05 hores a La 1, que arriba precedida de l'èxit de la primera, amb més de 4,7 milions d'espectadors i una quota de pantalla del 24,8 %.

En aquesta ocasió, als 16 participants de la primera edició d'Operación Triunfo s'hi afegirà un dels professors de l'acadèmia, Àngel Llàcer, que els ajudarà a recordar el seu pas pel programa a través d'objectes que traurà d'un bagul durant una conversa de sobretaula, segons informa la cadena pública en una nota.

L'últim documental

En l'última entrega dels documentals, que s'emetrà el diumenge 30 d'octubre, se celebrarà el fi de festa en el qual aquests exconcursants tindran l'oportunitat de reviure les seves experiències a Operación Triunfo amb les imatges de Nina, que els portarà a una nit de cinema d'estiu.

A més, el 31 d'octubre 15 d'ells tornaran a cantar junts al Palau Sant Jordi de Barcelona per commemorar els 15 anys del programa que, d'una manera o d'una altra, els va canviar la vida.

La 1 de RTVE emetrà en directe aquest concert protagonitzat per Rosa López, David Bisbal, Bustamante, Chenoa, Manu Tenorio, Nuria Fergó, Gisela Lladó, Naim Thomas, Alejandro Parreño, Natalia Rodríguez, Alex Casademunt, Javián Antón, Mireia Montávez, Verónica Romero i Geno Machado.

Aquests dies han sortit diferents crítiques cap a l'actitud freda de David Bisbal en el retrobament. A més, Verónica Romero va afirmar en una entrevista a Happy FM que "Bisbal estava distant". Pel que fa a la trobada entre Bisbal i Chenoa, Vero ho té molt clar: "tots estàvem una mica tristos, m'hauria agradat que les hagués abraçat a totes dues", comentava en referència a l'intens moment que va viure l'exparella al costat de Rosa López després d'interpretar el mític tema Sueña. Davant d'això, Alejandro Parreño va defensar el seu company David Bisbal. "Totes aquestes crítiques són immerescudes, cada un veu el que vol", va declarar Parreño a La mañana de la 1 amb María Casado, divendres passat. El concursant d'OT va parlar sobre el retrobament amb els seus companys d'Operación Triunfo i sobre el concert del dia 31 d'octubre.