El 'Debate' de 'Gran Hermano' d'aquest diumenge va ser especialment romàntic. En ell es va poder veure com, per fi, una de les parelles que més afectuosa s'han mostrat des del principi de l'edició confirmava el que molts predeien, malgrat les negacions d'un dels integrants. I és que Rodrigo havia volgut sempre mantenir la seva relació amb Bea en una mera amistat.

La valenciana ja havia fet palès en diverses ocasions que es desfeia pel seu company. I de fet, l'audiència va voler ajudar a que alguna cosa passés entre ells enviant-los junts a l'apartament perquè la intimitat i el desig s'entremesclessin i passés el que hagués de passar. El pla, però, no va fer efecte.

Però, ara sí, Bea ha aconseguit el que tant desitjava: un petó de Rodrigo, el primer. Les imatges van causar furor al plató quan Jordi González va donar pas al tall. Tot el públic, mares de Rodrigo i Bea incloses, van arrencar un fort aplaudiment. Les dues progenitores semblen donar el vistiplau al romanç i estar il·lusionades que amb el temps pugui anar a més.