Pocs mesos després d´anunciar el comiat definitiu d´El Gran Dictat, el concurs lingüístic que presenta Òscar Dalmau, TV3 ha revelat com té previst ocupar el seu espai en la franja de vespres diària. Ares Teixidó, exconcursant de l´última edició de Gran Hermano VIP i rostre habitual en nombrosos programes de Mediaset España i Atresmedia, conduirà Tot o res, un nou concurs que s´estrenarà al principi d´any i s´emetrà cada dia a les 20.10 h, just abans del Telenotícies Vespre.

La nova aposta de la cadena és un concurs de preguntes i respostes que jugarà amb coneixements de cultura general. El programa enfrontarà cada dia un concursant, candidat a endur-se un gran premi, a tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i a una pregunta final amb què haurà de jugar a tot o res. Teixidó serà l´encarregada de formular les preguntes.

Nascuda a Lleida fa 29 anys, Ares Teixidó té una llarga trajectòria com a col·laboradora, reportera i presentadora en diversos mitjans. Entre altres experiències televisives, ha presentat Cazamariposas a Telecinco i ha participat en diverses edicions de Gran Hermano, col·laborant en els debats i fent de concursant en la versió VIP. La seva última experiència ha estat a Antena 3, com a copresentadora del programa El amor está en el aire amb Juan y Medio, que el grup Atresmedia va cancel·lar l´octubre passat i després de sis entregues, en no assolir els índexs d´audiència esperats.

Perilla el lideratge anual de TV3

Telecinco ha tornat a ser la televisió amb més audiència a Catalu-nya el mes de novembre. El canal de Mediaset España s'ha imposat amb una quota mitjana del 12,1%, vuit dècimes per sobre de la televisió pública catalana, que ha registrat l´11,3%. Les dades dels últims mesos amenacen el lideratge anual de TV3 -que no ha perdut mai des del 2010- atès que, quan falta un mes per acomiadar el 2o16, empata amb Telecinco amb l´11,4% de quota. El principal canal de Mediaset també és líder en el conjunt d'Espanya i ha tancat el novembre amb el 14,4%.