Dies després de sorprendre els seus seguidors amb el primer tràiler de la segona temporada, Netflix ha desvelat imatges i detalls de la segona temporada de Strange Things. La revista Entertainment Weekly ha dedicat aquesta setmana el seu número als nous lliuraments de la sèrie, que la plataforma estrenarà la tardor vinent.

La història començarà un any després dels esdeveniments de la primera, que va concloure amb el rescat de Will Byers del món del revés (o món invertit) i el sacrifici d'Eleven per salvar els seus amics.

Les pàgines de la revista revelen que la segona temporada de Strange Things començarà amb els Byers intentant tornar a la normalitat, tot i que Will sembla estar patint un trastorn per estrès post-traumàtic. El nen té visions macabres i no reconeix si són reals o no. La seva mare creu que la solució de tots els seus problemes és aconseguir una parella que faci de figura paterna per a la seva família, de manera que comença a sortir amb un nou personatge anomenat Bob (interpretat per l'actor Sean Astin).