Pablo Derqui i Francesc Garrido protagonitzaran Vida privada, la minisèrie que TV3 prepara, basada en la novel·la que Josep Maria de Sagarra va publicar el 1932. El projecte, liderat per Sílvia Munt, que també exercirà de directora, canviarà l'escenari de Barcelona per Lleida i Cervera, oferint tanmateix un fidel retrat de la burgesia catalana del segle passat.

La minisèrie, que tindrà dos episodis de 85 minuts de durada, començarà a rodar-se el 15 d'abril i és previst que s'estreni a TV3 al llarg de l'any vinent. Àgata Roca, Pep Cruz, Maria Molins i Pedro Casablanc, entre d'altres, també formaran part de l'elenc d'aquesta ficció.

Una clàssic de la literatura

Considerada un clàssic de la literatura catalana, i guanyadora del Premi Joan Crexells de narrativa, Vida privada retrata tant les classes socials altes com les baixes de la ciutat de Barcelona de mitjan segle XX. La seva publicació va generar una notable polèmica entre la societat d'aquell temps, pel tractament i el perfil de personatges que protagonitzen la seva trama. L'argument gira entorn dels Lloberola, una de les destacades famílies de la burgesia que habitava la Barcelona dels anys trenta. La novel·la mostra com els membres de la dinastia han de dissimular una situació econòmica complicada que voreja la ruïna.