Regió7 reforça la informació local per oferir als nostres lectors totes les notícies d'actualitat i els millors serveis dels principals municipis de cada comarca de la Catalunya Central. Es tracta d'un nou espai que arrenca amb una trentena de pobles i ciutats i que progressivament s'anirà ampliant a altres localitats.

Des d'ahir dimecres es poden consultar les notícies locals de municipis com Sant Joan de Vilatorrada, Sant Fruitós de Bages, Sallent , Gironella, Avià, Bellver de Cerdanya, Piera i Llívia, entre d'altres, d'una forma ràpida i senzilla. La nostra edició digital amplia així la informació hiperlocal apropant als lectors l'actualitat de la seva zona, així com els serveis de farmàcies de guàrdia, classificats, agenda cultural i directoris d'oci del seu municipi i/o comarca.

Per accedir a les noves seccions locals només cal punxar a la icona de «Municipis» que hem incorporat a l'apartat «Local» del menú principal del nostre web. També s'ha preparat per a la portada un buscador de municipis. I dins de cada notícia, sobre del titular, apareixen llistats els municipis als quals fa referència l'article i permet accedir directament a la seva pàgina de poble o ciutat. Així, podràs veure d'una manera àgil i senzilla totes les notícies del teu municipi, consultar els esdeveniments de l'agenda cultural o accedir al directori de restauració, on trobaràs els millors restaurants de la teva localitat o comarca.

A més, en línia amb el nostre compromís de qualitat i servei amb el lector, hem incorporat el servei de farmàcies de guàrdia i anuncis classificats. També podràs enviar les teves fotos i les històries o notícies d'interès del teu municipi.

L'edició digital de Regió7 va tancar el mes de gener amb 19.000 lectors diaris i gairebé 300.000 lectors mensuals (70.000 més que en el mateix mes de l'any passat). Quan a les visites, durant el gener, el web en va rebre 750.000 i el temps mitjà d'estada del lector a Regió7.cat es va consolidar en els 12 minuts. I a les xarxes socials, Regió7 suma ja 17.600 seguidors a Facebook, 15.200 a Twitter i acaba de reactivar el seu perfil a Google+ per fer arribar les seves notícies, també, als usuaris d'aquesta plataforma.