Tantes temporades anunciant l'arribada de l'hivern i al final els va agafar desprevinguts. La setena temporada de 'Juego de Tronos' retardar el seu desembarcament a la petita pantalla per mostrar realment l'arribada de la temuda estació hivernal a la sèrie. Encara que en aquells dies no van pensar segurament en les duríssimes condicions del rodatge que els han obligat a paralitzar la filmació.

'Juego de tronos' està utilitzant Islàndia per rodar les escenes que tenen lloc en el Mur i Més Enllà dins de la sèrie. Un paratge idíl·lic però dur en aquesta estació. Kit Harington, és l'actor que més està patint el infaust temporal segons va revelar una font pròxima a la sèrie en Page Six.

"La llum del dia és molt escassa (de 5 a 6 hores diàries). Necessitem super jeeps per portar tot l'equip. Els actors són vestits i maquillats en els hotels i conduïts a la localització amb un 90% del seu vestuari a punt per rodar . Utilitzen botigues russes com a refugi, que s'ancoren a terra, mantenen la calor i són capaços de resistir els vents de 160 quilòmetres per hora ".

Als gelats vents d'hivern l'acompanyen a més unes temperatures de 25 graus sota zero. Encara que irònicament i segons cita la mateixa font, els responsables de 'Juego de Tronos' estan tenint problemes per la falta de neu en algunes localitzacions utilitzades: "Malgrat el fred, hi ha un problema amb l'absència de neu en els llocs més baixos" .

En les últimes setmanes s'ha rumorejat amb la data d'estrena de 'Juego de Tronos' a HBO. La cadena nord-americana té previst que una altra de les seves sèries insígnia, The Leftovers, doneu el tancament a la seva tercera temporada justament la setmana anterior. Per tant, el diumenge 25 de juny es posiciona com la data idònia perquè Tyrion, Cersei, Jon i companyia tornin a la càrrega.

El final de la 6a temporada de la sèrie va avançar part de la trama dels propers llibres de la saga i va deixar als seus fans bocabadats a mostrar-los el maquiavèl·lic pla de Cersei, la veritat sobre els orígens de Jon Snow i l'inici del viatge de Daenerys i el seu exèrcit.

A 'Juego de Tronos' li queden ara 13 capítols. La nova etapa comptarà amb només set episodis. Els fans espanyols podran veure'ls a través d'HBO Espanya i Movistar + la pròpia matinada de diumenge a dilluns en versió original subtitulada i també al dia següent de nou en VOSE. La versió doblada arribaria una setmana després.