La nova radiotelevisió valenciana es dirà «À punt» i s'escriurà À., segons es va acordar ahir a la reunió del consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Segons van confirmar fonts de la Generalitat, es va decidir després d'analitzar les 82 propostes presentades al concurs públic per triar el nou nom de l'ens successor de RTVV.

Per la seva banda, el PP valencià va demanar que es reconsideri el nom perquè coincideix amb l'eslògan de la Diada del 2016 organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium, «A punt». El diputat del PP a les Corts Valencianes Jorge Bellver va demanar a la CVMC que faci «marxa enrere» perquè els nous mitjans «no poden tenir com a nom l'eslògan de l'independentisme català». Segons Bellver, el PP vol evitar que «la casualitat sorprenent esdevingui casualitat sospitosa».

Cs també es va mostrar molt crític amb el nom. El diputat Toni Subiela va assegurar que «la precipitació i les presses estan fent que la reobertura dels nous mitjans de comunicació públics valencians estigui embolicada constantment en la polèmica», va lamentar que «fins amb un procés públic, transparent i participatiu, es crea la polèmica» i va dir que «el nom triat sembla tenir nombroses aplicacions en empreses privades», entre d'altres.