Va arribar a 'First Dates' amb la il·lusió de trobar parella i va marxar sense ni tan sols poder sopar amb la seva cita. Això li va va passar a en Paco, un andalús de 37 anys que va ser rebutjat per María perquè no li agradava el seu aspecte físic.

"Necessito una bola màgica per desaparèixer", va dir Maria quan va veure a Paco. "No m'ha agradat el seu físic, la seva cara és una cosa que tampoc m'ha atret i la seva forma de vestir no em cridaria l'atenció", va justificar per rebutjar a les primeres de canvi, el que va sorprendre Carlos Sobera.

Quan Sobera va comunicar al noi la decisió de Maria, es va mostrar resignat i va confessar que li passa amb totes. "Arriba un moment en què les cicatrius es curen i a mi ja em rellisca", va assenyalar Paco. Segons la seva opinió, les dones "sempre es fixen abans en el físic que en el cor".

Sobera li va explicar a Maria la història de Paco amb les dones, però ni així va accedir a sopar amb ell perquè "tinc principis". "Em nego!", va etzibar.

Aquest rebuig contundent va encendre les xarxes socials i va generar una onada de comentaris donant suport a Paco i criticant a Maria.