La corrupció política, econòmica i moral és l'eix de la nova temporada de la sèrie de Nit i dia, que incorpora nous personatges i nous actors, com Josep Maria Pou, però que segueix protagonitzant Clara Segura en el paper de la metgessa forense. Els nous episodis s'estrenen dilluns que ve.

La primera temporada de Nit i dia, que va obtenir molt bons resultats d'audiència en la seva emissió per TV3 l'any passat, ha estat adquirida pel Channel 4 britànic, Movistar + i Global per a la seva distribució fora de Catalunya, segons va informar ahir el cap de Ficció i Cinema de la cadena pública catalana, Oriol Sala-Patau.

Els guionistes, Lluís Alcarazo i Jordi Galceran, van explicar que la sèrie segueix sent un thriller realista, però «mentre la primera temporada era un viatge al costat fosc de les persones, aquesta segona és un viatge al costat fosc de les institucions». «És un reflex de la societat malalta en què vivim», va afegir Manuel Huerga, que dirigeix tots els capítols anb Oriol Paulo. El repartiment manté molts dels actors i actriusde la primera temporada.