Només hi ha una guerra que importa, i aquesta és la gran guerra. Així es publiciten les primeres imatges oficials de la setena temporada de la sèrie Juego de Tronos, que s'estrenarà simultàniament als Estats Units i a Espanya la matinada del 16 al 17 de juliol. La nova entrega, que oferirà Movistar Series Xtra en versió original subtitulada, consta de set episodis i suposa «el principi del final», segons una nota de la cadena. «Amb el suport dels seus tres dracs i un enorme exèrcit de fidels dothrakis, Daenerys Targaryen creua el Mar Estret cap a Ponent en companyia de Tyrion i Varys amb l'objectiu de recuperar el que és seu per dret, però les conseqüències de la seva arribada podrien ser impredictibles», explica el comunicat.

Mentrestant, Cersei Lannister imposa el seu mandat als Set Regnes des del Tron de Ferro, aliena a les conspiracions dels Martell i els Tyrell, encara assedegats de venjança. «El que abans surava en l'aire com una amenaça està a un pas de ser un fet inevitable. Només hi ha una guerra que importa, la gran guerra. I ja és aquí», afegeix.

L'últim tràiler oficial de la sèrie més premiada de la televisió, amb 38 Emmy, que va penjar la productora el 30 de març passat a YouTube registra ja 6,35 milions de reproduccions. En els nous episodis es podran veure escenes enregistrades a Biscaia, Guipúscoa, Sevilla, Còrdova i Càceres.