Llegendes i patrimoni. La plataforma Movistar + prepara Otros mundos, un format que recorrerà la geografia espanyola buscant misteris històrics i visitant els espais en els quals tenen l'origen. Segons informa el portal Vanitatis, aquesta nova aposta, que s'estrenarà al canal #0, connectarà el patrimoni amb algunes tradicions, llegendes o misteris històrics, artístics i científics, que seran analitzats per diversos historiadors, escriptors i intel·lectuals.

L'escriptor Javier Sierra exercirà de guia i introduirà els espectadors a la història sobre la qual girarà cada episodi, com per exemple l'albirament de naus extraterrestres o el rastre de fenòmens inexplicables.

L'espai estarà dividit en tres apartats: entrevistes, reconstruccions històriques i una ficció. Otros mundos serà produït per La Caña Brothers, productora independent que ha portat a terme formats com Tabú, We love Tamara o Minuto # 0, entre d'altres. Segons assegura el portal Vanitatis, de moment ja s'han enregistrat sis entregues del format.