Antena 3 estrena aquesta nit La casa de papel, una ambiciosa sèrie de suspens que narra un fictici atracament perfecte. Concretament, la producció gira al volant d'un pla perfecte per assaltar la Fàbrica de Moneda i Timbre. Dirigida per Jesús Colmenar, Álex Rodrigo ( Vis a Vis), Alejandro Bazzano i Miguel Ángel Vivas ( Mar de plástico), La casa de papel inclou un elenc encapçalat per Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce i María Pedraza.

Un thriller policíac amb un atracament, un segrest amb ostatges, i fins i tot una història d'amor. Un cop perfecte. És una comèdia àcida i negra... És entreteniment en estat pur. I tot filtrat en positiu, amb una mordaç i singular concepció dels diàlegs, de les situacions extremes i de la tensió. Una sèrie on la línia vermella que separa els bons dels dolents es va difuminant dia a dia. Un enigmàtic personatge anomenat El Profesor (Álvaro Morte) té al cap un pla únic: dur a terme l'atracament més gran de la història. Per això recluta un grup de vuit persones que reuneixen un únic requisit: cap d'ells té res a perdre. Tots els membres d'aquest equip adoptaran com a sobrenom el nom d'una ciutat del món. Cada un d'ells tindrà una missió molt concreta.

Berlín (Pedro Alonso), el cap; Moscou (Paco Tous), l'expert en perforacions; Rio (Miguel Herrán), l'informàtic; Nairobi (Alba Flores), la falsificadora; Denver (Jaime Lorente), fill de Moscou; Hèlsinki (Darko Peric) i Oslo (Roberto García), la força bruta. A tots ells se'ls unirà Tòquio (Úrsula Corberó), una enigmàtica jove a qui la policia cerca des de fa temps i que ha fet dels atracaments una especialitat amb la qual es guanya la vida. Tots ells hauran estat curosament reclutats per El Profesor, el cervell de la missió.

Cinc mesos de reclusió memoritzant cada pas, cada detall, cada probabilitat... i per fi, onze dies de tancament a la Fàbrica de Moneda i Timbre, envoltats dels cossos d'elit de la policia i amb 67 ostatges en el seu poder per saber si sortiran vencedors de la seva aposta suïcida.