És temps de renovacions i cancel·lacions. Els canals nord-americans es troben immersos en el procés de triar i descartar ficcions amb vistes a la temporada vinent. Una de les últimes en fer-ho ha estat la cadena ABC, que aquesta setmana ha anunciat sis renovacions i sis cancel·lacions.

En el grup de les ficcions afortunades es troba el drama Once Upon a Time, renovada per una setena temporada, que farà un reset en la seva trama per centrar-se en nous personatges. També tindran nous lliuraments Agents of SHIELD (cinquena temporada), Designated Survivor (segona temporada), The Goldbergs (cinquena i sisena temporada), Black-ish (quarta temporada) i American Housewife, una de les revelacions de la present temporada, que s'assegura, així, la seva continuïtat.

A l'altre costat de la moneda hi ha el drama The Catch, la ficció creada per Shonda Rhymes (Anatomía de Grey), que no ha convençut l'audiència en la seva segona temporada. Tampoc seguiran American Crime, Secrets & Lies, The Real O'Neals, Dr. Ken ni Imaginary Mary.