L'actriu Cristina Brondo tornarà la pròxima tardor a TV3 per presentar Estàs igual!, una producció de la cadena pública catalana en col·laboració amb Espurna Visual, del Grup Lavínia, basada en el format original de la televisió danesa Get the Picture. El programa, que tindrà inicialment 13 lliuraments, proposa a diversos grups de persones retrobar-se amb el seu passat reconstruint fotografies captades anys enrere.

Amb aquest nou format, que forma part de la «revolució» que el director de TV3 va anunciar poc després del seu nomenament, amb la vista posada a recuperar l'audiència perduda els darrers anys, Cristina Brondo tornarà a la televisió que la va veure debutar com a actriu, interpretant el paper de Clàudia, la tímida xicota d'en Martí (Quim Gutiérrez) a la mítica sèrie de sobretaula Poblenou.

El punt de partida d' Estàs igual! serà repetir la fotografia d'un grup, captada anys enrere, amb els mateixos protagonistes, una tendència molt de moda a les xarxes socials. No obstant això, abans de viure l'emoció de recrear la fotografia, els seus protagonistes hauran d'acceptar el joc que els proposarà Cristina Brondo, en què s'hauran d'enfrontar al passat, despertant alguns sentiments a vegades oblidats.

Durant tot aquest procés, el programa descobrirà les històries que s'amaguen darrere dels protagonistes, com ha evolucionat la seva vida i també què hi ha darrere la imatge original, alhora que retratarà l'època en què es va captar la instantània. D'aquesta manera, les càmeres captaran les llàgrimes, els somriures i totes les emocions que els protagonistes aniran mostrant quan viatgin al passat.

Estàs igual! comportarà el debut de Brondo com a presentadora de televisió, després d'acumular un llarg bagatge com a actriu, interpretant papers a Poblenou, 16 dobles, Herederos o Gran Reserva.