El grup berguedà We Are Us -integrat per Mar Barniol, Judit Pulido, Tanit Venturós i Sandra Torrents- participarà avui a les semifinals del programa de La 1 Fantastic Duo. En concret, el conjunt de versions intrepretarà el popular tema dels colombians Morat Cómo te atreves, que acumula 70,1 milions de visualitzacions a Youtube. Al programa d'avui, que s'emet a les 11 de la nit, també hi participaran els cantants Álex Ubago, Tamara i María del Monte. Les berguedanes van gravar la seva participació a Fantastic Duo l'1 d'abril.

Mar Barniol ha explicat a Regió7 que van ser responsables del programa els que van contactar directament amb elles. Primer van fer una prova, i posteriorment les van convidar a anar a Madrid a participar al programa.

Les berguedanes són estudiants, i tenen entre 17 i 21 anys. Fins ara han actuat en diferents poblacions berguedanes i a Manresa. Fan versions de cançons i temes propis i els pengen a les xarxes. Mar Barniol ha explicat que la música «ens agrada molt» i que la seva il·lusió seria dedicar-s'hi.