L'èxit de la sèrie Los Kennedy (2011) ha tingut com a conseqüència l'enregistrament de The Kennedys: After Camelot, que arriba aquesta nit al canal Cosmo per mostrar com es desenvolupa la família més poderosa dels Estats Units després de l'assassinat del seu trenta-cinquè president.

Basada en el llibre After Camelot: A Personal History of the Kennedy Family - 1968 to the Present, de J. Randy Taraborrelli, aquesta producció de quatre episodis està protagonitzada, entre d'altres, per Katie Holmes com a Jacqueline Kennedy i Matthew Perry com a Ted Kennedy.

The Kennedys: After Camelot arrenca la nit en què Robert Francis Bobby Kennedy és assassinat el 1968. Jackie (Holmes) torna a estar de dol i es qüestiona la seva posició en el clan Kennedy mentre es consolida el seu idil·li amb el magnat Aristotelis Onassis (Alexander Siddig), cosa que provoca moltes tensions en la poderosa família. Per la seva banda, Ted Kennedy lluita contra la pressió que suposa estar a l'altura del llegat dels seus germans, en un paper per al qual Matthew Perry ( Friends) va haver d'engreixar-se i posar-se una pròtesi nasal.