Víctor Clavijo és un dels actors que s'incorporaran a la sisena temporada d' Amar es para siempre, que s'estrenarà, previsiblement, el setembre, quan hagin acabat les vacances d'estiu. Però el nom de Clavijo no és l'únic que s'afegirà a la telenovel·la d'Antena 3, ja que la nova temporada també tindrà les incorporacions de Maria Barranco, Ruth Núñez i Olivia Molina, encara que no es descarta que s'hi sumin altres fitxatges en les pròximes setmanes, segons apunta la web FormulaTV.

L'actor gadità tindrà un paper fix en el serial que Antena 3 emet les tardes de dilluns a divendres. Els seus últims papers els havia encarnat a Cuéntame un cuento (Antena 3, 2014), a Carlos, Rey Emperador (La 1, 2015) i a Cuéntame cómo pasó (La 1, 2017).

La sisena temporada d' Amar es para siempre s'estrenarà a Antena 3 quan hagi finalitzat l'aturada estiuenca, que sol deixar a la recambra les grans sèries que s'emeten durant la resta de l'any. Els nous capítols estaran ambientats l'any 1969 i es desenvoluparan al voltant de la redacció d'un diari.