Gemma Nierga s'acomiada deixant clar el seu malestar amb la Cadena SER

?La periodista, que ha passat tres dècades a l'emissora, diu que no marxa «per decisió pròpia»

15.07.2017 | 00:03

La periodista Gemma Nierga es va acomiadar ahir dels seus oients després d'estar tres dècades al capdavant de programes de la Cadena Ser.

En la seva última intervenció al programa Hoy por hoy, espai que dirigia juntament amb Pepa Bueno des del 2012, Nierga va explicar que se'n va «per decisió dels qui dirigeixen l'emissora», no per voluntat pròpia, i va afegir que trobaria molt a faltar la relació que tenia amb els seus oients.

Gemma Nierga va reconèixer que el dia «era emotiu per a tots», i, tot i que va assegurar que no li agraden els comiats, va voler agrair «sense cap distància» tot el que deu als seus oients.

Gràcies a la seva feina a la ràdio del Grup Prisa, Nierga ha rebut tres premis Ondas: el 1997, al millor programa de difusió nacional, per Hablar por hablar; el 2000, l'internacional de ràdio, per La ventana; i el 2007, per la seva trajectòria, en complir-se els 10 anys a La ventana.

A partir del setembre, el periodista mallorquí Toni Garrido substituirà Gemma Nierga al capdavant del segon espai d' Hoy por hoy, després de la primera franja informativa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema