Aquesta nit s'estrena el nou programa de TV3 Això no és un trio, un espai que barrejarà espectacle i humor amb entrevistes i reptes que portaran els entrevistats al límit. Les encarregades de presentar el programa seran Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè, que tornarà al canal on ja ha col·laborat diverses vegades.

Per a la primera entrega, Això no és un trio començarà amb la recreació d'un dels temes de La La Land, que dedicarà al seu primer convidat: el director i presentador d' El Món a Rac1, Jordi Basté. El periodista, que passarà pel progama sense haver dormit, se sincerarà i descobrirà al públic la manera que té d'entendre la seva professió.

Basté també confessarà que és un addicte al telèfon mòbil. Per aquest motiu, Boadas, Molina i Ballbè el sotmetran a certes proves, una de les quals consistirà a prescindir del mòbil durant el programa. Per recuperar-lo, el presentador haurà de demostrar la seva destresa en el bàsquet i els seus coneixements en el món del futbol. De fet, aquesta serà una de les característiques del programa. Els convidats hauran de superar jocs i reptes inesperats, com cantar al cotxe del programa, actuar en una radionovel·la, superar un test de cultura general, fer bricolatge, guanyar en un concurs d'improvisacions o en una prova esportiva.

Una altra de les característiques de l'espai serà la música, que serà a càrrec de Joan Colomo i de la Radiofórmula, que posaran banda sonora al programa.

Això no és un trio forma part de la nova aposta de Tv3 per la programació d'estiu. El dijous passat va arribar el primer programa de la temporada d'estiu, Aeroports, que va ser precedit per un altre espai que s'estrenava, Estranyes parelles. A banda d'això, els dijous, la televisió pública emetrà el programa Res és impossible, presentat pel Mago Pop.

Finalment, el 24 de juliol TV3 estrenarà The Last Kingdom, una sèrie de la BBC -que rellevarà a la graella Nit i dia- que estarà basada en les novel·les històriques de Bernard Cornwell.