El canal de pagament Movistar+ preestrenarà el dimarts 26 de setembre la sèrie El joven Sheldon. La producció, que arribarà només un dia després de la seva emissió als Estats Units, explicarà la infància del personatge més icònic de la sèrie The Big Bang Theory, Sheldon Cooper.

Tot i que la preestrena s'emetrà el dia 26 de setembre, no serà fins el 3 de novembre quan la sèrie començarà la seva emissió setmanal al canal Movistar Series.

El joven Sheldon mostrarà la peculiar infància de Sheldon Cooper, i serà Ian Armitage ( Big Little Lies) qui interpretarà la versió de nou anys del jove científic.

La trama explicarà com de difícil pot arribar a ser el fet de tenir una ment privilegiada en un entorn rural de l'est de Texas, on es cria el peronatge. En aquest context, el petit i superdotat Sheldon haurà d'aprendre a relacionar-se amb un món que no comprèn, de la mateixa manera que la seva família haurà d'intentar entendre'l a ell.

Mentrestant, el pare del nucli familiar, George, intentarà llaurar-se una carrera com a entrenador de futbol americà. En canvi, la mare, Mary -que ja ha aparegut en diverses ocasions a la sèrie Big Bang Theory- protegirà el seu fill del món que l'envolta.

L'«spin-off» també mostrarà dos persontges que a la sèrie original són intrascendents. Es tracta de Georgie, el germà gran de Sheldon, que haurà de compartir classe amb el seu germà avançat de curs, i de la germana bessona del científic, Missy.

El joven Sheldon estarà escrita per Chuck Lorre i Steven Molaro, tot i que la idea original de l'«spin-off» és de Jim Parsons, l'actor que interpreta a Sheldon Cooper a Big Bang Theory.