Aquesta nit La Sexta estrena el programa de gastronomia El comidista TV. L'espai és una adaptació televisiva del web sobre el món gastronòmic que ha triomfat a la xarxa.

El nou espai d'Atresmedia, que substituirà la sèrie La isla en la graella de programació, conservarà la seva identitat d'Internet i estarà carregat de tics humorístics, d'actualitat i de la cultura pop.

Tot i així, el programa promet deixar de banda els elitismes culinaris per oferir un contingut rigorós i adaptat a tots els públics.

L'encarregat de conduir l'espai serà Mikel López Iturriaga, que tindrà la presència de convidats il·lustres com Ferran Adrià o Andoni Luis Aduriz, amb els quals es posaran mútuament a prova.

Amb aquest teló de fons, Iturriaga i el seu equip oferiran un contingut ple de receptes fàcils, trucs de cuina, explicacions d'història de la gastronomia i punts culinaris d'interès.

És per això que cada programa girarà al voltant d'un tema d'actualitat d'interès social, com per exemple la idoneïtat del sucre o si és cert que la truita espanyola està amenaçada internacionalment.