Aquesta nit TV3 estrena el documental Jocs fiscals, un reportatge del departament d'Esports de la cadena pública que explica els casos de frau fiscal de Leo Messi i Cristiano Ronaldo a partir del tractament mediàtic que n'han fet els diaris esportius de Barcelona i de Madrid.

Al programa hi participaran Emili Gispert, director de l' Esportiu; Santi Nolla, director de Mundo Deportivo; Ernest Folch, director de Sport; Alfredo Relaño, director de l' As; Juan Ignacio Gallardo, director de Marca; Kike Marín, cap d'esports d' El Confidencial; Orfeo Suárez, periodista d' El Mundo, i Ramon Besa, cap d'esports d' El País a Barcelona.

A través de les seves reflexions, s'analitzarà l'origen, diferent, que han tingut els dos casos. Mentre que el cas de Messi té el punt de partida en una investigació de la fiscalia, el cas de Ronaldo es va destapar a través d'una investigació periodística.

Els periodistes detallaran les pressions que s'han fet des de la presidència del Reial Madrid per evitar, per exemple, la foto de portada de Ronaldo vestint la samar-reta del Madrid quan la fiscalia va decidir investigar-lo.