Telecinco prepara una minisèrie basada en la novel·la La infiel, de la periodista madrilenya Reyes Monforte, inspirada en fets reals i que parla sobre la conquista silencionsa de dones occidentals com a arma del terrorisme islamista.

En col·laboració amb MOD Producciones ( Lo que escondían sus ojos, Niños robados), La infiel està protagonitzada per Sara, una jove professora d'espanyol i mare soltera que s'enamora d'un alumne musulmà completament adaptat a la vida occidental que l'anirà atraient cap a la seva cultura i religió mentre li amaga les seves verdaderes intencions, explica la cadena.

Com a la novel·la de Monforte, Sara sofreix l'engany per part del seu marit, que en realitat forma part d'una cèl·lula dormida d'Al Qaeda i que pretén que es converteixi a l'islam i que es transofrmi en una terrorista suïcida.

La infiel està inspirada en Raquel Burgos, una estudiant de periodisme espanyola que va acabar contraient matrimoni amb Amer Azizi, líder d'Al Qaeda a Europa i possible ideòleg dels atemptats terroristes de l'11-M i l'11-S, caient a les seves xarxes islamistes radicals.