L'empresa d'entreteniment Netflix ha adquirit l'editorial de còmics Millarworld. Fundada per Mark Millar, aquesta és una de les més importants del món i ha generat històries com Kick-Ass, Kingsman i Old Man Logan.

D'aquesta manera, Netflix i Millar han arribat a un acord pel qual la plataforma de pagament donarà vida als personatges de l'editorial en forma de sèries, pel·lícules i programes infantils.

La maniobra forma part de l'estratègia de Netflix d'adquirir i desenvolupar propietat intel·lectual pròpia. En aquest sentit, l'editorial ha confirmat que continuarà creant històries i personatges, però a partir d'ara sempre ho farà sota l'etiqueta de Netflix.

El cap de continguts de la plataforma, Ted Sarandos, va assegurar que «estem desitjant aprofitar el poder creatiu de Millarworld i inciar una nova era en la narrativa global», mentre que Millar va declarar que estava enamorat de Netflix i va afegir que la plataforma «és el futur».

Alguns personatges de l'editorial han gaudit d'un gran èxit i s'han dut a la gran pantalla, i han aconseguit entre Wanted, Kick-Ass i Kingsman una recaptació de gairebé mil milions de dòlars.