La 1 estrena avui Estoy vivo, una sèrie que conjuga la investigació policial amb l'emoció, elements sobrenaturals i l'acció, amb la qual TVE vol emocionar i sorprendre l'espectador. La ficció del productor Daniel Écija ( Los Serrano, Los hombres de Paco) és una sèrie de gènere policíac en la qual es combinen la ciència-ficció, el drama i la comèdia, i inclou uns efectes digitals de gran qualitat.

Està protagonitzada per Javier Gutiérrez, que dóna vida a Manuel Márquez, un policia que cinc anys després de morir en acte de servei torna al cos d'un altre agent per acabar la seva missió de detenir un assassí psicòpata de dones en sèrie.

Suposa el retorn a La 1 de l'actor asturià, de nou sota el guiatge de Globomedia ( Águila roja), i estarà acompanyat per dos premis Goya més, Anna Castillo i Roberto Álamo. Completen el repartiment Alejo Sauras, Cristina Plazas, Alfonso Bassave, Fele Martínez, Jesús Castejón, Lucía Carballo, Zorion Eguileor, Mon Ceballos i Goizalde Núñez, amb la col·laboració especial de Julia Gutiérrez Caba.