La santfruitosenca Mina Navarro va ser anit una de les 18 persones escollides d'entre cent aspirants finalistes a entrar a la casa de Gran Hermano, que enguany arriba a la 18 edició carregada de canvis. Navarro actualment viu a Eivissa, treballa d'administrativa en un hotel i té 35 anys.

Entre els cent aspirants a entrar a la casa de Guadalix de la Sierra hi havia una altra bagenca: Cristina Ramírez, de 34 anys, nascuda a Manresa, que va viure gran part de la seva joventut a Sant Fruitós i actualment amb residència, igual que Navarro, a Eivissa. Ramírez es va quedar a les portes de participar a GH Revolution, ja que no va ser una dels 18 escollits.

Mina Navarro, tal i com deia ella mateixa a la presentació del programa, es considera una persona "sociable, divertida, una mica freak, lluitadora, fidel, sincera, sense tabús i amb moltes ganes de gaudir de la vida". Té dos germans bessons als que estima per sobre de tot. El seu temps lliure el dedica a córrer, passejar amb els seus gossos, a escoltar música i veure sèries i pel·lícules. Actualment està soltera i reconeix, segons detalla la presentació del programa, que no creu "ni en la mitja taronja ni en els prínceps blaus".

Dilluns al vespre es van donar a conèixer el nom d'un centenar de candidats que ahir a la nit es van seleccionar els 18 concursants definitius. Des de diumenge, però, els cent aspirants convivien a la casa de Guadalix de la Sierra (un habitatge pensat per a unes 20 persones).

Una colla d´amics i familiars de Mina Navarro, van explicar ahir a aquest diari, que la jove amb arrels a Sant Fruitós ha decidit intentar entrar a la casa de Guadalix «perquè és un programa que ella sempre ha seguit i vol viure l´experiència des de dins, per posar-se a prova ella mateixa». Navarro és administrativa en un hotel d´Eivissa i té dos germans bessons més joves que ella.

Mira el càsting de la bagenca Mina Navarro.

I el càsting de la manresana Cristina Ramírez.