Aquest dijous, a les 22.35, TV3 emetrà un nou capítol del programa "Estàs igual!", presentat per l´actriu Cristina Brondo.És un espai de televisió original, emotiu i sorprenent, en què els protagonistes tenen l´oportunitat de retrobar-se amb el seu passat i repetir una fotografia de grup d´anys enrere.

L´any 1976, els equips infantil i cadet de voleibol d´Almacelles van quedar campions d´Espanya de les seves categories. Quan van tornar a casa, la rebuda de la gent va ser espectacular. Tot el poble a la plaça esperava l´autocar, aplaudiments, eufòria col·lectiva, infinitat de fotos. Aquells equips no només van guanyar els campionats, sinó que van fer famós un petit poble de Lleida poc conegut fora de Catalunya. Però han passat més de 40 anys i poca gent d´Almacelles se´n recorda, d´aquell moment.

Ara, Conrad Cortés i Òscar Barrios, dos dels jugadors que ho van viure en primera persona, volen repetir una foto que els van fer aquell dia històric per retrobar-se amb els altres protagonistes i per recordar a la gent d´Almacelles un moment important de la seva història recent.

"Estàs igual!" és una producció de TV3, amb la col·laboració de LaviniaNext, basada en el format original creat per Cwmni Da Cyf i distribuït per Nordic World.