Gairebé vint anys després de finalitzar les seves emissions a Televisió Espanyola, es recuperarà el mític programa ¿Quién sabe dónde?, amb una nova versió que portarà per títol Desaparecidos i que inclourà el seu presentador titular, Paco Lobatón.

L'anunci el va fer dijous el president de RTVE, José Antonio Sánchez, que en la seva compareixença al Congrés dels Diputats va explicar que el nou format de producció pròpia tindrà com a objectiu donar suport a la recerca activa de persones que estan en parador desconegut en diversos punts d'Espanya.

Un grup de periodistes «recorrerà Espanya buscant les últimes novetats» sobre els casos de les persones desaparegudes, s'hi donarà suport a les xarxes socials i estarà completat per una aplicació mòbil. D'aquesta manera, aquest nou espai, encara sense data d'estrena, seguirà el rastre de l'emblemàtic format que la mateixa cadena pública va emetre entre el 1992 i el 1998, quan es va convertir en un dels grans fenòmens televisius de la dècada dels 90.

Aquest no serà el primer cop que s'intenta repetir l'èxit del format amb Paco Lobatón al capdavant. El 2007 el periodista andalús va fer el salt a Antena 3 per presentar-hi Los más buscados, adaptació del format nord-americà The most wanted, del qual es van emetre un centenar de programes.