Aquesta setmana ha començat el rodatge de Benvinguts a la família, una comèdia d'humor negre protagonitzada per Melanie Olivares ( Aída) i Yolanda Ramos ( Hable con ellas), entre d'altres. La nova sèrie de TV3, que té la producció executiva de Pau Freixas, arribarà l'any que ve a la graella.

La protagonista de la nova aposta de ficció de la cadena pública catalana és l'Àngela, una dona lluitadora, separada i mare de tres fills que ha de tirar endavant la família tota sola. Les dificultats econòmiques posen la família en una situació límit i l'Àngela es veu obligada a enfrontar-se a la seva por més gran: el seu pare, amb qui fa vint anys que no parla. Aquest és el punt de partida de Benvinguts a la família, una comèdia «per a tots els públics caracteritzada per un marcat humor negre», segons explica TV3 en un comunicat.

A més d'Olivares (Àngela) i Ramos (Victòria), també formen part del repartiment de Benvinguts a la família els actors Ivan Massagué (Nando), Nao Albet (Fran), Simón Andreu (Eduardo), Nonna Cardoner (Sara), Georgina Amorós (Àlex), Miquel Fernández (Miquel), Betsy Túrnez (Adela), Francesc Ferrer (Pere), Eva Santolària (Lili), Àlex Maruny (Dídac) i Aina Clotet (Lola).

La sèrie tindrà inicialment una primera temporada de 13 episodis, que s'estrenarà previsiblement a la primera meitat del pròxim any, segons afegeix la cadena en el seu comunicat.