La reportera Alejandra Andrade torna aquesta nit a Cuatro amb la segona temporada de Fuera de cobertura, una sèrie de vuit reportatges d'investigació que en aquest lliurament mostrarà a l'espectador la central nuclear de Fukushima, el turisme sexual a Llatinoamèrica i les connexions del narcotràfic amb Galícia. «Has de ser al carrer per aconseguir bones històries», explica la periodista, que està «feliç i il·lusionada» per aquest nou lliurament perquè «ara mateix fer una segona temporada a la televisió és un triomf, i encara més en prime time».

Muerte entre rejas serà el primer episodi, amb el qual la periodista s'endinsarà a la presó peruana Sarita Colonia, on en els últims dos anys han mort nou presos espa-nyols, i ho farà amb la mare del penúltim reclús mort en estranyes circumstàncies per intentar esbrinar què va passar realment i, alhora, comprovar les pèssimes condicions en què es troben.

L'espectador seguirà trobant reportatges periodístics d'una hora de durada, amb un rerefons de denúncia social, però en aquesta nova temporada han «aixecat una mica la mà» i han realitzat «temes diferents». «M'ha encantat El show de Trump, un perfil del president dels Estats Units que hem fet a través dels seus amics íntims, els seus socis i gent que ha treballat amb ell. És un reportatge diferent però crec que sorprendrà molt», avança la reportera.

Fukushima sis anys després de la catàstrofe nuclear, l'interior del narcotràfic de cocaïna a Espanya i Colòmbia, o el turisme sexual amb menors a Cartagena de Indias són altres temes que s'abordaran en aquesta segona temporada, projecte amb el qual es va estrenar amb la seva productora d'Andrade, Producciones Imposibles, fundada després de separar-se de Jalís de la Serna, amb qui va treballar en formats com En tierra hostil i Encarcelados.

«Els programes tenen un toc especial. Es nota la passió i l'amor que hi posem, jo mai ho havia fet en un altre tipus de programes», reconeix la periodista.